Joulu tervehdys 2023

Hyvä ystävä ja esirukoilija,

Lähestymme kiitollisin mielin Jouluaikaa!Tässä kirjeessä kerromme vihdoin toteutuneesta kolmen maanmissiokierroksesta Kaakkois-Aasiaan.Alun pitäen senpiti toteutua jo vuonna 2019. Puhjenneen pandemian matkustusrajoitukset sen kuitenkin silloin estivät. Nyt 4 vuotta myöhemmin, syksyllä 2023, se viimein toteutui. Taustaa asialle antaa vuosikymmenten takainen työnäkyni herätellä maiden omia sananpalvelijoita vastuuseen (ownership) saavuttamattomien kansanryhmiensä evankelioimisesta.

Vain siten voidaan viedä lähetyskäsky päätökseen. –Joshuaproject.net mukaan sellaisia kansanryhmiä löytyy Kaakkois-Aasiasta vielä 684.

– Arto Sädeaho –

Jumalan Aikataulut Pitävät

Aiemmista kokemuksista tiesimme, ettei missioiden toteutuminen olisi itsestäänselvyys. Matkojemme kynnykselle on usein ilmaantunut viime hetken esteitä, sairauksia, jopa onnettomuuksia. Siksi syyskirjeessä vetosin esirukouksiin

Kiitos teille, jotka muistitte matkaamme rukouksin!

Tällä kertaa vaikein haaste oli matkabudjetti. Lähdön kynnyksellä se tuntui vielä roikkuvan kuin ’löysässä hirressä’. GNN on uskonvarainen lähetysyhdistys, joka toimii luottaen siihen, että Herra vaikuttaa lahjoittajissa tahtomista ja tekemistä. Pienetkin lahjoitukset ovat tärkeitä tehtävien toteutumiselle. Herra uskollisia tukijoita palkitkoon!

Vaikka matkabudjetista puuttui vielä yli puolet, päätimme lähteä uskossa liikkeelle. Luotin siihen, että ”apu tulee ylhäältä” ja niin myös kävi! Ensimmäisen koulutusviikon jo käynnistyttyä Vietnamin Saigonissa (HCM), Orvokilta tuli viesti, että 19.9. oli tilille tullut isompi lahjoitus. Rohkaisevaa, matkabudjetti oli nyt jo puoliksi katettu!

Seuraavalla viikolla Indonesiassa, sain Sumatran raamattukoululle tiedon, että 4.10. oli saatu toinen isompi lahjoitus. Budjetti alkoi jo lupaavasti täyttyä!

Sitten kolmannen seminaariviikon lopulla Itä-Malesian Borneolla, saimme viimeisen lahjoituksen Australiasta. Puuttuva osuus budjetista tuli katettua. Kiitos Jumalalle, Hän ei anna jalkojemme horjua!
Vaikka vastaus mielestämme joskus viivästyy, Jumalan asioilla se ei koskaan myöhästy.

Uusi työtoverini Kimmo Sarajärvi totesi hiljan, että antaminen on osa hengellistä sodankäyntiä. Vaikka varojen puute rajoittaa kutsumuksessa toteutumista, se kummasti piristää rukouselämää.

Haluaisitko Sinä olla edistämässä maailman tärkeintä kutsumusta, kansojen saavuttamista? Sen voit tehdä lahjoittamalla viitteellä 3010 suurimpaan tarpeeseen.