Muutosten vuosi

Jonathan Lemmetti tuli työtoverikseni 5 1⁄2 vuotta sitten Australiasta. Tarmokkaana ja auttavaisena hän oli mukana GNN missioissa ja puoliksi apulaispastorina Vantaan VICF-seurakunnassa. Hän on ollut pidetty persoona sekä kotimaassa että kohdemaissa.

Kaikella on kuitenkin aikansa: Jonathanin työsuhde GNN Finland ry:ssä päättyi 31.5.2023. Heinäkuussa hän jo palaa perheineen Australiaan. Kaksi vanhinta on jo opiskellut siellä vuoden 2023 alusta. Olemme Jonathanin perheen panoksesta kiitolliset sekä kotimaassa että lähetyskohteissa. – Tosin kaikki ei pääty tähän.!

Ensin surin hyvän työtoverin lähtöä. Sitten nousi mieleen, että menetyksen voisi kääntää siunaukseksi – Entä jos GNN näky saavuttamattomista kansanryhmistä laajenisi Australiaan, jossa on tehty merkittävää lähetystyötä mm. Papua Uudella- Guinealla.

Jospa uusi sukupolvi ottaisi saavuttamattomat kansanryhmät omaksi haasteekseen? Yksin Kaakkois-Aasian maista löytyy n. 700 sellaista kansanryhmää. Olemme sopineet, että Jonathan koettaisi Australiasta käsin jatkaa GNN Afrikan koordinointia . . .

Siinäpä rukousaihetta kerrakseen!